27 week belum scan jantina

Siapa belum scan jantina lagi?atau boleh rasa apa jantina baby?kalau ikut firasat hati boleh teka dengan betul tak🤭#bantusharing

3 Các câu trả lời

Sya 32week bru nmpak jantinanya, msa 27 week ada scan tpi bby malu nk tunjuk, lmbat scan sbb kpg lock down, msa tu firasat sya kuat mengata kn dia bby boy, kebetulan jga sya ingin bby boy, cun tu jgalh yng muncul, bnyak orng dok ckp bby sya girl, tpi sya sorang je mengatakn dia boy, firasat sorang ibu lgi kuat dri orng lain☺️

Saya buat details can minggu depan. tak tau lh nmpk jantina ke tak. Tak boleh lah nak caya guna firasat . hehe.

scan je