czer

Siapa ada pengalaman czer? Sakit tak? Senang jaga tak masa pantang?

2 Các câu trả lời

Sye.. xsakit sbb kne bius.. cme nk bangun tu kne slow2 jea.. Klau Bley pakai bgkung jns gam tu spaye perut x sakit.. jge sng je pstikn tempat jahit tu sentiasa bersih ngn kering.. banyakkan mkn oren Sunkist nnti cpt kecut dalaman.. pati ikan haruan xbley mkn nnti dalaman lmbt baik

tak sakit pun 😅 senang je jaga jgn bg basah luka kerap lap sampai la kering or pakai hairdryer