Makanan Berpantang Czer Yang Boleh & Tidak Boleh Diambil, Bantu Cepatkan Luka Sembuh

Menu berpantang bersalin czer lebih kurang sama dengan bersalin normal. Apa yang penting ibu kena jaga pemakanan dan jangan terlalu aktif. Siapa di sini ada pengalaman bersalin czer? Bagaimana journey berpantang anda? Jom baca artikel penuh di sini: https://my.theasianparent.com/pantang-bersalin-czer

Makanan Berpantang Czer Yang Boleh & Tidak Boleh Diambil, Bantu Cepatkan Luka Sembuh
4 Các câu trả lời

save.. tahun ni pantang rumh sndiri

👌🏻👍🏻

👍🏻

👍