Bleeding masa 10 minggu.

Siapa ada pengalaman bleeding masa 10 minggu. Bleeding bercampur lendir non stop. Adakah membawa kepada keguguran?

2 Các câu trả lời

better puan pergi klnik or hsptl asap..sbb jika berlaku mcm spotting n bleeding ni ia tanda2 awal tuk alami keguguran...jgn bia2 kan tw.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin.. #TAPSupermoms

4y trước

alhamdulillah.ingtkn puan blum pergi lg..risau pula mmbc nya..hrp2 smuanya d pmudahkan...dan bby boleh survive n kuat..Allahuma aamiin..puan bykkn berehat ea..jgn buat kje pape..bedrest je...brdiri lm n byk brjln pn jgn k... jg dri bebaik...apa2 update di sini ea.. may Allah alwyz bless u..aamiin

bykkn rehat. jgn stress. Doa2 ada rezeki awk. Sy pn spotting n bleeding on off smpi 12w. Alhamdulillah baby slmt.

4y trước

alhamdulillah