Period atau bleeding ?

start 1hb till now masih non stop darah keluar, kalau nak kata period normally max 5 hari je tp ni dah masuk hari ke 10🥺 doc suruh repeat upt n scan after 2 weeks.. siapa ada pengalaman mcm ni sharing pls..

3 Các câu trả lời

Klu ada spotting / bleeding tolong pergi emergency supaya dpt jumpa doc O&G dan doc O&G akan bg ubat utk kuatkan rahim. Jgn biarkan mcm tu je sbb risau risiko gugur 🥲 sy pun ada bleeding ituhari, doc terus on ubat kuatkan rahim, skrg ada spotting je, dah scan Alhamdulillah baby ok,sy pun takde sakit perut ke apa.

1y trước

Ya Allah awk pregnant triplet?🥺🥲 awk gugur masa brp minggu? Allahuakbar berat ujian awk, mudah2an dipermudahkan segala urusan awk sekeluarga, ini anak yg ke berapa ye?

sy dah 2 hari bleeding .bila calit pakai pad baru jelas.sy pun taktahu ni spotting ke bleeding ke sbb mcm2 rupa.nnti kena repeat scan ..usia kandungan 8mggu

Saya bleeding 2 hari pad tak penuh tp nampak fresh blood. Takda sakit pun. Mula2 spotting, lama2 terus bleeding. Lepas 2 minggu check dah negative. Sedih sgt