Gambar Automatically Duplicate Bila Upload Di Photobooth

Siapa ada encounter same issue with me? ♀️ Saya baru perasan, bila saya upload satu gambar di photobooth, dia automatic duplicate jadi 3 - 4 post untuk gambar yang sama. Tu pun saya baru perasan lepas check semua gambar yg saya pernah upload. Sebab apa ye? Kalau mobile data slow boleh jadi camtu ke? Ada sesiapa yang experience perkara Yang sama ?Sebab mobile data saya slow. Pesanan: maaf untuk parents yg saya ambik gambar screenshot photobooth korang ye. Sebab saya nak screenshot yg saya punya photobooth tapi dah terdelete dulu semua gambar yang duplicate ?

Gambar Automatically Duplicate Bila Upload Di Photobooth
2 Các câu trả lời

Ada sesiapa yg experience sama macam saya? Saya tak sure kalau mobile data slowness yg sebabkan gambar jadi duplicate 🤔

Yup sama laa. Sy like je semua 😅

5y trước

😁😁😁😁