Ad tak cara hilang kan muntah non stop. Makan muntah. Dr jam 12 tghri sampi 11mlm.badan da lemah

Siapa ad pengalaman.. Peknen 12 mnggu. Alahan muntah makin truk... Makan muntah.. Sampi sakit ke tulang... Start alahan setiap hari Dr jam 12 tghri smapi ke mlm. Huhu...sblm ni Pernh kena virus covid. Sebuln sblm dpt tau pregnant... Doakan sy

1 Trả lời

kalau teruk sangat boleh jumpa doc mintak ubat tahan muntah ye.