Pedih ulu hati. Strt minggu pertama sampi 7 minggu

Pedih ulu hati.. Siapa yg ad cara utk hilangkan pedih ulu hati. Bru makan. Tk sampi 1 jam. Naik gas dlm perut n pedih kat area tekak.. Sblm peknen tk pernh kena. Bila peknen. Mula kena.. Normal ke. N bpe lama blh hilng ye. Tq

3 Các câu trả lời

sy pun kene tp masa minggu 5 baru dapat..agak down sebab masa tu 1st week puasa..terpaksa on off puasa untuk kurangkan sakit..dalam masa sama sy kenalpasti makanan apa yg x sesuai dengan sy.. Jumpa pakar dia suggest makan gaviscon Sampai sekarang masih banyak angin dan on off sakit hulu hati..kalau rasa badan x selesa byk angin terus amek gaviscon saya baru 10 minggu

normal. memang perit pedih ulu hati ni,jumpa dr mintak ubat utk pedih ulu hati tu,time kena je makan. atau beli gaviscone dkt farmasi. time tido kena tinggikan kepala

biasa sis..sy dlu mcm Tu🤣 3 Bulan bru sy Thu sy pregnant..ptut pelik je prgai sy. gastrik,muntah2..