Alhamdulillah..

Siang tadi guna upt cassette..tapi tak puas hati..mlm try lg guna cb digital..ya allah...menangis saya..adakah pasti saya dh pregnant?

Alhamdulillah..
14 Các câu trả lời

breast saya sakit..tapi kadang2 sakit kadng ok.dah 2 minggu saya perasan sakit breast ni...sllu klu mcm ni lagi brapa hari nak period.tapi ni awal sakit breast smpai dua minggu.waktu bersama suami pun sakit ...pas tu sakit pinggang smpai la..adakah..saya...saya risau nk berharap sbb dah 6 tahun tunggu

3y trước

tq awak...tq sgt

Alhamdulillah sis.. Tahniah.. Jage diri elok2.. Biasanya CB lebih accurate.. Blh pergi ke klinik dah utk scan.. Doakan sy juga ye sis.. Lama dah menanti.. 😘😘

3y trước

aminnn..semoga sis juga ada rezeki ya

Alhamdulillah tahniah sis jaga diri baik2 ya banyakkan berehat 🥰 boleh sy tahu sis dh lewat period brapa hari masa test ni? Sbb sy tgh ttc skrg 😄😄

3y trước

saya dari bulan 1 lagi tak period sis..period memang tingtong..tapi tak sangka bulan ni dh lekat pula..alhamdulillah rezeki 10 bulan kahwin..

Alhmdulillah sis..jaga diri dn ksihatan semoga dipermudahkan..moga2 sy pon dpt berita gmbira mcm sis tahun 2021 ni🙏🏻ttc6tahun

3y trước

insyaallah sis..mudah2an sis juga di berikan rezeki selepas ni..sis jangan berhenti usaha dan juga berdoa..

tahniah sis... upt cassette tu nanti lewat seminggu haid bru double line.. kalau digital dpt detect awal mcm sy dlu..

yeay confirm dah tu. tahniah sis. semoga sihat selalu mommy dan baby ❤️

3y trước

terima kasih sis..

Alhamdulillah.. tahniah sis.. jaga diri baik baik.. jgn lasak lasak 🥰

3y trước

alhamdulillah..tq sis

Ni confirm pregnant sis .. sbb sis pakai yg digital clear blue

3y trước

tq sis..

pregnant mummy!! Congrats 🥰 semoga awk dan bby sihat ya

3y trước

tq sis doa nya..semoga saya dan baby sihat

alhamdulillah tahniah sis. mcm sy jugak baru2 ni hehehe

3y trước

alhamdulillah..tahniah juga sis..semoga ibu dan baby sihat ya