Syukur alhamdulillah.

Hi mommies semua. Haritu selasa 28/1 saya test upt result dia mcm first gmbar, tak puas hati sbb tak nampak sgt line smpai husband pun tak pcaya. Dh berapa hari saya rasa perut tak sedap mcm ada benda. Pagi ni saya test guna clearblue digital alhamdulillah. 2-3weeks gaissss ??? syukur alhamdulillah Ya Allah. Saya doakan siapa yg masih usaha akan dikurniakan rezeki anak. Allahuma Aamiin.

Syukur alhamdulillah.
26 Các câu trả lời

Tahniah sis👏🏻. Awal2 pregnancy ni kena lebih berhati2, makan pun kena berjaga. Semoga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻

5y trước

InsyaAllah sis. Saya pun takut jgk nak mkn apa apa lani. Nak mkn ja tgk TAP dlu takpun google heheh. Takut betull

Sy pon baru lepas test smlm. Alhamdulillah 4wks. Tp masih kabur line tu.. My second child. Tahniah sis

alhamdulillahh .. taniahh sis .. ❤️❤️ aminnn doakn saya ada rezeki prgnt jgk yea .. insyallahh 🤗🤗

Mcm sya dulu mula2 preg..guna test mcm tu negtv lps tu tk sabar beli clearblue digital n test 2_3weeks sdh..

5y trước

Tula sama la saya tak sbaq2 nak beli clear blue. Mggu lepas try dh guna cb tp naik simbol book tu sbb error hahaha tak pndai lg masa tu. pg td pkui 3 bangun check trus

Memang kalau guna upt biasa kadang2 satu line xterang. Tapi ikut jenama upt jugak. Btw tahniah sis

Alhamdulillah tahniah sis.. Kena banyak bed rest di awal kandungan k.

5y trước

Ya InsyaAllah sis.

Alhamdulillah.. Tahniah... Semoga awak dan bby sntiasa sihat..😄

5y trước

Aamiin. Trima kasih 💕

Tahniah ..jaga diri...rezeki Allah dah sampai..

Alhamdulillah sis.. Tahniah.. Jaga kesihatan

Alhamdulillah congrates. Amin utk rezki saya juga

5y trước

Amin amin amin tq ya