newborn brjaga malam

siang elok je tidur. tapi malam dlm pukul 1 dia akan nagis mcm tak selesa, tidur pun kejap lepastu nagis . susu dah bagi, lampin dah tukar. bak kata kembung perut dah sendawa.

1 Trả lời

Mmg mcm tu. Baby mmg taktau siang ke malam. Awk yg kena train dia. Kalau dah eliminate semua diatas and dia tak settle down juga kan mungkin ada sebab dia overtired, atau terlebih nap etc. Cuba bagi white noise kat dia. Tp awk kena tau dia suka apa lah. Mcm anak sy suka bunyi air. Ada baby suka bunyi vacuum. Try buka kat spotify and identify apa yg blh buat dia tenang