Emosi terganggu masa pregnant

Just sharing and meluah dekat page ni. Dah 11 minggu, now rasa betul2 emosi terganggu, dengan stress dan serabut kerja, macam2 karenah, suami pulak PJJ. Sedih and asyik nak nangis je sorang. Ada mommy mcmni juga ke time pregnant? Ke ni hormon masa mengandung

5 Các câu trả lời

Pembawaan dan kita sedih sebab alahan takde suami di sisi 🥲 takpe sis, kena kuat ye. Kerap luah call husband. Saya pun PJJ juga, alahan kat tempat kerja, kat rumah, makan nasi pun meleleh air mata sebab tak tahu kenapa. Slow-slow hadap ye, inshaAllah Allah permudahkan. Fighting!

Rasanya sbb perubahan hormon kot . Sy pun kdg2 rasa mcm tu 😅 takboleh nak makan pun sy boleh ngs 😂

hormon . sy pun menangis sampai 3 hri sampai demam .sikit sikit touching

normal sis. sabar taw.

pembawaan Hamil sis