Ada ibu pengalaman bersalin di hospital shah alam FPP?

Share sikit pengalaman.. macamana dan pengalaman? #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

Xde pengalaman sis, klo kat wad biasa tu ada la, so far nurse dgn doc semua baik, service pun okay. Itu masa zaman covid la. Baru ni saya tgk keadaan agak sesak jugak. Ni tgh pk nak pergi hsa ka htar

8mo trước

Aduhai, yg cmni yg tak sanggup sbb pernah kena kat hspital serdang ank 1st, sesak sampai xde tmpt, ddk kat kerusi besi tahan sakit. Khamis pagi pergi smp jumaat subuh br bersalin.

HSA rasanya paling susah nak dapat katil sebab selalu penuh. And rasanya takde fpp

8mo trước

Kan sis, ank sy sakit ritu pun xde katil kt wad. Penuh

HSA ade FPP ke sis untuk bersalin? Rasa mcm xde tu.

Rasanya hsa takde fpp