Boleh saya tahu simptom awal kehamilan awak semua?..saya curious sangat

Share please

21 Các câu trả lời

saya masa belum tau pregnant belum test upt la.. period lewat, rasa mual2/muntah selalu, sensitif pada bau tiba2, lebih suka makan masam, kerap mengantuk dan kerap penat

1st prgncy - period delay,mual2 mkn skit pun mntah 2nd prgncy(now) - delay jga, kena kencing kotor,bdan sakit2, demam+migrain nak sebulan dua, breast bgkak, mual terok..

Saya sakit bahagian nipple 😅 mula + naik tiny bump , mcm tanda2 nk period tpi tak period haa gituu Bdan jdi lemah dri biasa Sakit kepala And muntah2

Rasa lapar sgt2. Lain tu simptom dia sama mcm nk period. Sakit breast, senak2 perut sikit.. pastu period xdtg.. delay 2hari, check alhamdullilah +ve..

1st baby - tibe2 demam, sakit breast n tbe2 nk mkn mcm2, test upt sblom period, upt +ve 2baby - takdek rasa pape, delay period 10hari, chck upt +ve.

Klu saya sakit perut belah bwh pastu muntah2 paling tkbole lupa bulu kaki makin panjang😂 sekali kluar seketul byk bulu roma 😅😅

Sy tiba2 demam. Masa tu dah lambat 3 4 hari mcm tu. Tp x cek pon. Lpas 2 mggu baru cek.

loya teruk. pelik gak. sampai tak lalu makan. teruk bebeno. tgok² positif.

Period delay, sakit breast, ase metalic dlm mulut, asyik lapa..

-period delay -cpt penat.. asyik rse nk baring je -cpt lapar