Implantation Bleeding

Semua moms mmg akan ada implantation spotting or bleeding ke? Just curious moms, please share your experience.

12 Các câu trả lời

Tak puan. Sepanjang saya mengandung, tak pernah ada bleeding/spotting. Thats why sesiapa yang mengalami, digalakkan check dengan doc untuk kepastian.

x semua. and implantation spotting je. xboleh bleeding. tu pon besar duit 20sen je. and x kerap keluar. in 1 or 2days masa 3 or 4w je.

1y trước

Thank you for commenting puan

sy ada kena jg..tp xberlarutan.Just dlm 1 hari tu pn mcm waktu malam..pagi esok bgn dh xde apa...just fikir baik2:)

Nope, tak semua. As for me, I have never experience any spotting during my pregnancy.

Both of my pregnancies takde spotting. Depends dear. Lain org lain symptomps

Tak… saya xde pun spotting ke bleeding sejak awal kehamilan Alhamdulillah.

1st pregnant, spotting darah 2nd pregnant, spotting coklat

xsemua..saya xpernah alami bleeding

saya takde implantation bleeding tu

spottting setitik je