Selalu tukang urut lepas pantang atau amik service cofinement lady berapa hari ya? 3hari@ 7 hari

Share pengalaman mommies #firstbaby

20 Các câu trả lời

Macam saya, ambik pakej 3 hari. Kalau nak lebih pun boleh, lebih baik. Cuma kos akan lebih

4y trước

Harga ni depend on tempat dan yg sediakan service tu. Macam saya, ingat2 lupa harga dia berapa. Jap saya check dan inform semula. Ye, sekali dengan baby. Macam saya, dia tolong urut2 kan je. Sekali waktu pagi. Bukan the whole day