Selalu tukang urut lepas pantang atau amik service cofinement lady berapa hari ya? 3hari@ 7 hari

Share pengalaman mommies #firstbaby

20 Các câu trả lời

Dkt ig byk sis..sy pun br selesai amik pakej..seeloknya klu nak amik pakej tu better try dlu la tkt cara treatment tu or CL x best..klu CL x best bole mtk tukar lg .klu cara treatment tu mcm kelam kabut x best la..klu yg full day or stay in mgkin la ok nth la..klu sy ari tu nak amik full day dh abis tgl daily visit je..hmm rasa kelam kabut je org tu..sbb dia ada next session dgn org lain pulak lps tu

Mereka ada package sendiri sis..kalau biasa full penjagaan tu 40-44 hari🙋🏻‍♀️kalau mcm sy planning baby kali ni xkan parents jaga so ambil con.lady utk jaga..sy ambil package 9 hari sahaja, just dia dtg hari2 ttentu spjg 44 hari tu🙋🏻‍♀️

anak no.3 pernah amek dgn Dr.Bidan puchong.. amek 21hari dlm 3k lebih..semua dia buatkan..masak, urut, tungku, sauna, mandian herba, mandikan baby, basuh baju, masakan pantang, tangas,, bnyk lg lahh..

Lgi lama lgi bgus.. Tp dlu sy buat 3 hari lps bersalin 3 hari sblm hbs pantang sebulan tu.. Klu sy ade duit byk selama brpantang tu hari2 sy nk brurut semua 😂

Sy ambil pakej CL full day 14hari, sbb nk tggu badan betul2 kuat. Dgn nk belajar cara2 jaga baby sekali kt CL. Pantang sorang n family pn jauh

Ambik 3 hari okay dah. Ikut pada budget masing masing. Yg penting, ada pembuka urut pantang dan penutup urut di akhir pantang.

3hari dah okey dah.. Kalau nak okey, cari yg boleh mandikan baby sekali.. Kalau tak silap rate dalam 300-350 untk 3hari

4y trước

Sama-sama 😊

sy da book utk bulan 12 ni 3 hari ...urut tunku sauna dgn apa 1 lg ada asap2 tu hahaha ...rm390...okay laa bg sy

ikut servis CL..ad yg pakej 3/7/14/21/44 hari...kena survey dan bertny dgn servis tu dlu...

4y trước

Terima kasih sis utk respon.🙏☺️

Macam saya, ambik pakej 3 hari. Kalau nak lebih pun boleh, lebih baik. Cuma kos akan lebih

4y trước

Harga ni depend on tempat dan yg sediakan service tu. Macam saya, ingat2 lupa harga dia berapa. Jap saya check dan inform semula. Ye, sekali dengan baby. Macam saya, dia tolong urut2 kan je. Sekali waktu pagi. Bukan the whole day