toooink

settle basuh baju, dah lipat, baru teringat ade 4 romper belom cuci .. trtinggal pula dalam laci .. huuhuuu .. setiap hari dok tengok baju yg dah siap tu .. bila laaa nak packing .. rajin tapi malas duduk bilik .. panas macam duduk dalam sauna .. aaadeh .. ermm tengok list macam dah complete tapi bila tengok camni macam belom complete banyak lagi je ... pape pn moga dipermudahkan ler hendak nye ? 32w5d ~

toooink
2 Các câu trả lời

Sama lah sis..dah sebulan dah basuh semua lipat2 masuk almari baby..ni dah 32w lum packing2 lagi..mood on off sbb pikir nti en somi boleh teman ke tak time nak bsalin nanti😆

4y trước

risau2 je trbersalin awal 😆😅

Bestnyaaa 😍 beli online atau kedai baby sis ?

4y trước

heeheee.. orrait mommy..