Basuh barang baby

Baru 27 minggu. Tapi dah tak sabar nak basuh baju baby. Buat sikit sikit. Tak daya nak basuh dan lipat sekaligus🤭. Siapa macam saya. #firsttime_mommy

Basuh barang baby
10 Các câu trả lời

sya bru nk basuh sikit2 ..bju baby yg nk bawa g hospital dh siap2 masuk masuk dlm bag. yg guna utk di rumah bru nk basuh sikit. cuaca asyik x mengizinkan nk basuh. hujan je..cuaca lembab je..

2y trước

tu la.. sy maaih belum basuh baju2. ni baru barut ngan napkin.. asik hujan je

sy awal2 dh basuh bju baby masa masuk 6 bulan hari tu tp ada yg bnyak dh xblh guna..jd beli baru..tggu baju2 baby dn lain2 smapai baru cuci lagi hehe

saya 28 weeks. baru semangat nk beli brg baby, dah kna tipu dgn scammer stroller carseat. takda mood dah nk beli brg. nnti bulan 10 jelah bru beli😂

2y trước

kesiannya awak . saya ada dpt subsidy carseat dari kerajaan tapi saya tak mampu nak beli . ada yg rm170 tolak 50% jdi la rm100 gitu . tapi tak terguna . habis hujung bulan ni . nasib ada hamba Allah sedekah carseat pda sya

saya pun baru je selesai melipat baju babu, basuh masa hari merdeka. basuh guna tangan.. sayang nk basuh dlm mesin.

Sye pula 28weeks 1 day blom siap untuk beli barang bby tapii dlmm hatiii nakk sngtt belii nak cuciii bajuu bby hhe

Wahh tak sabarnya moment ni. Doakan kandungan sy sihat2 juga. Nak merasa basuh baju baby mcm ni juga.

blum buat apa prsiapan lgi😅😅....nnti hujung bln 9 kot bru beli skit...

sama dengan saya awl2 dah basuh semua baju....sekarang 29w✌️

saya dah basuh awal2 , sekarang dah masuk 24w ..

kalau 4 helai baju baby ckup x bawa g hosptal?

2y trước

baju baby sehelai 2 cukup da sbb nanti lepas besalin pakai bju hospital baby tu. nk checkout je pakai baju sendiri