Anak siapa macam ni? 😂

Setiap kali kita tengok anak kita, comel je kan? Tapi kalau suruh mereka bersedia untuk ambil gambar. Terus nampak pelik. Anak siapa macamni? Cepat mengaku... 😂 Sumber: awesomeinventions.com

Anak siapa macam ni? 😂
12 Các câu trả lời

pandai min cari meme ngeri sungguh senyumannya 😂 selalu suruh posing je kalau nampak macam takde mood nak senyum.. janji gambar helok

same sebijik..kdg rse mental nk ambk pic comey2..klau si kakak tgh elok2 tb je bt rambut cam kak limah

Macam2 lagi pesenn muka dorang buat. Geramm jee mak tengok tauuu..🤣🤣🤣

Hahahaha selalu yang jadi adalah gambar goyang sb dia dok bergerak ya 😂

Relate sgatttt. Blum ada ank lagi .. tapi adik sya mcm tu 😅😂

Baby saya bagi kerjasama,walaupun tgh menguap🤭

hahahhahahah betul sangat. GERAMMMMMM 🤣

bhahaha🤣🤣🤣🙋🏻‍♀️

belum berpengalaman. hahaha

anak sayaaaa! ahahhaha