Anak Demam On-Off Dua Minggu, Tiba-Tiba Sawan Walaupun Badanya Tak Panas

Setiap ibu pastinya merisaukan keselamatan anak kecil, terutamanya bayi. Hal ini kerana jika ada seorang yang tidak sihat dalam rumah berkemungkinan besar akan menjangkiti orang lain. Seorang ibu, Maya Tre Top telah berkongsi pengalaman menguruskan anak demam di rumah. Anaknnya sudah dua minggu demam on-off dan tiba-tiba terkena sawan tarik. Padahal demam anaknya tidaklah panas sangat. Jom baca lebih lanjut dan ketahui cara untuk menjaga anak yang terkena sawan: https://my.theasianparent.com/anak-demam-on-off-bahaya

Anak Demam On-Off Dua Minggu, Tiba-Tiba Sawan Walaupun Badanya Tak Panas
2 Các câu trả lời

bru je discaj dr wad.. ank 11mth kena sawan demam pns..start dmm 11pm jam 3am kena sawan tarik..sgt panic time tu. mujur klinik dkt je xsmpai 10mnt sawan da ok tp bby still mggigil..new xperien. mommy² kt lua plez alert jika bby dmm..

2y trước

sawan tarik tu macam mana sis?

Allahuakbar. Moga dijauhkan dari anak² mommy semua