Demam Virus

Hi ibu ibu..pernah tak baby ibu pernah kena demam virus? memang panas nya on off ye? dan mmg rashes akan keluar mcm campak ke? anak saya dah 4 hari demam on off, pergi kk diagnosed demam virus..sekali dengan sakit tekak..

1 Trả lời

Ya.. Rashes memang biasa keluar lepas demam. Teruskan pantau baby

2mo trước

panas nya tu mmg tetiba je akan datang ke? haha..ni lepas mkn ubat dah sejuk pastu lama sikit panasss balik badannya