adakah ini keguguran

sesiapa yg berpengalaman ..adakah ini tnda keguguran. .mohon penjelasan. .sy ibu muda ..kurang tahu

adakah ini keguguran
8 Các câu trả lời

ini threathen miscarriage. saya dah experience before. segera pegi check doc. kalau kantung masih okay and baby still okay doc akan bagi duphasthon untuk kuatkan rahim and to stop bleeding. jangan buat kerja berat and banyak kan rest. apa pun kena check dulu dengan doc. hopefully bleeding doesnt get heavier and the baby is okay. sis try to be positive and pegi check ya. all prayers with you in shaa Allah.

5y trước

terima kasih awkkk. insyaAllah ..harap semua ok nnti dkt hospital. .sblom ni g swasta jee

kebiasaan menurut dokter sepanjang pregnant tak boleh ada darah kluar..xtau pula stgah org pregnant keluar sporting..dulu sy keguguran mcam ni juga..xtau pula bdan org lain mcm mana..

5y trước

mula skit macam ni lama makin byk pastu keluar semua

nti try cek UPT semula..biasanya kalu gugur saiz dia sebesar anggur gitu (ketulan darah) kalu 4 5 weeks...utk kepastian jumpa doktor scan semula...

5y trước

ye sy sentiasa doaa. .harap msih ad rezeki sy. .😭

Tapi saya dulu lagi banyak klr darah bila cek alhamdulillah doc cakap hormon sekarang baby dah umur 11bulan

5y trước

sy rsa skit msa first day bleeding

Taktahu lah sis.. pergi jumpa doctor please. Pregnant bape weeks ni?

5y trước

sy 5weeks

Terus pergi hosp, bahaya kalau lambat lambat tanya doct

trus ke hptl je xyah tye kt dlm ni bhya laa...

Better direct jumpa doc.

5y trước

sy dah pergi. .doc scan ad kntung but urine negatif