Puting/Pacifier

Hi, sesiapa ada pengalaman mengenai puting/pacifier dekat bayi? Dan cara nak elak gigi anak jongang, ada x? Mohon share please.. saya dah google dan serach dekat artikel. Nak dengar dri pengalaman ibu2 dekat sini 😬

Puting/Pacifier
2 Các câu trả lời

anak2 saya dr yg sulung smpai no 3 nie mmg saya pakaikan puting. Alhamdulillah smua gigi dia org teratur dan tak jongang. Saya belikan puting brand NUK, brand nie mmg ada size ikut umur baby.

4y trước

anak taknak juga puting hahahaha. sabar je la saya 😂

maaf puan..saya tiada pnglmn mengenainya..sbb ank dr since bby smpai dh 18 bulan tidak pnh guna pacifier..sbb dia sndri rejek😅✌ #TAPSupermoms

4y trước

hehhee..😂😂😂