Bagi puting kosong gigi jd jongang

Betul ke kalau bg puting kosong gigi baby akan jd jongang??

9 Các câu trả lời

Hai nak tanya puting apa yg sesuai utk anak sy , sy dh try nuk tp anak xsuka dan dia xpndai isap. Sy rsa dia suka jnis puting bulat. Blh ke pkai puting bulat? Takut plak anak sy jonggang. Mntk advice ibu2 puting apa yg sesuai utk anak sy sbb lps nie sy akan kerja risau nnti dia kuat menangis. Maseh semua ❤️

Cari pacifier yg orthodontics..tu mmg elak kn baby jongang . sya pakai ank ok je..cantik je gigi tsusun... Jom join group blh share and tnye ape https://chat.whatsapp.com/BAgLtsBeeLWAIzfVVE7j4X

Skg ada puting yg ortho friendly.. byk dah.. Dah tk buat gigi baby jongang.. d mothercare byk tommie tippe.. tgok betul2 depan tu nipis tdak bulat dah..

5y trước

Yes.. Orthodontics friendly.. Tdak buat gigi bby jongang..

Ank sya ada yg hisap puting smpai setahun lebih , perasan gigit dah nak jongang , cepat2 stop dan next anak dah tak ajar bagi puting

Cari puting yg anti jongang sis.. Ank sy pun isap puting kosong gak sampai 8 bulan sy stop. Tp alhamdulillah gigi ok cantik tersusun elok.

5y trước

Tq sis

Yess, banyak kes gigi jadi x tersusun/ jongang sbb puting/ pacifier.

Yes , better elakkan

Jenis ni

Yes