Anak tumbuh gigi dan suka keluarkan semula makanan yang dimakan

Sesiapa ada pengalaman begitu? Risau juga anak kurang makan tapi tengok masih aktif. Saya suap juga makan sebab kadang kala bila tengok orang makan dia nak makan. Tapi mostly yang orang makan pedas of course tak bagi. Bagi makanan lain makan sikit selepas itu dia akan keluarkan semula.#1stimemom #bantusharing #TAPactiveusers #TAPSupermoms

1 Trả lời

anak umur berapa? dah penah tukar suhu? buat rice ball lepastu simpan dalam chiller. time nak mkn br serve kat anak. bubur sum². atau finger food mcm kentang goreng+ ayam grg+ brokoli stim. anak saya tgh fasa ni. 1 meal tu amek masa 1@ 2 jam nk habis.bg sikit² tp kerap.

3y trước

it okay. ibu tak keseorangan. mak² lain pun face benda yang sama jugak. semoga anak membesar dengan sihat. 🤗