Tembikai Merah

Sesetengah orang cakap tembikai merah tak elok dimakan atau dibuat jus untuk diminum pada trimester 1..betul ke? Rasa nak makan tembikai da lama nie..

19 Các câu trả lời

Xpenah dgr plak, sy selalu jgak minum jus tembikai mase preg dulu..boleh tau sbb ape x elok?

4y trước

Ada la jg dgr kata org tua2. Katanya x elok sbb br lg. Klo da 4bln ok dah. Sy ok jer. Tp sbb kan teringin mkn tembikai tu sy try tnya btol ker x 😅 Apa2 pon tq sis 😊