boleh makan tembikai merah?

hi nak tanya..first prgnnt ni sy bru 8weeks.blh makan tembikai tak?

13 Các câu trả lời

boleh ja sis, tapi jangan melampau macam saya dlu smpai nak bersalin pon suka makan tembikai banyak"😅 air ketumban terlebih habis nurse bersih kan bilik bersalin penuh lantai semua, kalau bagi siapa kurang air ketumban tu makan banyak" tembikai😊

Boleh sis.saya selalu makan sampai 20 weeks sebab alahan.alhamdullilah ok.

Saya pun mkn ada lah dlm seminggu 3 or 4 kali..rasa fresh sgt

Sy 7week da mengidam tembikai durian nangka,tpi mkn sikit je

Tembikai bagus jika yg kurang air mertuban Boleh amal2kan.

boleh sis.. elok utk tambah air ketuban

Boleh sgt

Boleh sis

boleh.

Boleh