Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 2 - 06/09/2023 Assalamualaikum seronok, hari hari gembira merasai tumbesaran bayi dalam kandungan. Tambah banyak faedah info boleh dipelajari dlm apps ini. Terima kasih.

Hari 1 : 5 Sept 2023 Check in ✅ Semoga ada rezeki baby dalam perut yg bakal lahir Dec 2023 ni 🤲🏻. Semoga dipermudahkan urusan mommy & mommy to be semuaa. 🤰🏼

Hari 5: (12 September 2023) Dengan hatapan tinggi semoga kalini rezeki saya. Terima kasih theasianparent anjurkan pertandingan macam ni kerana dapat menarik minat pengguna.

Day 4, 09 September 2023 ☑️ Done checkin ❤️❤️Semoga ada rezeki anak kecil saya, Medina untuk carseat ni. 🥰🥰 #snapkismy #theasianparent #theasianparentmy

Hari 4, 9 September 2023 Menurut TheAsianParent saya boleh makan udang. Tapi mungkin sebab selera makan yang kurang, saya rasa mual2 nak makan. Semoga ada rezeki 🤲🏼

Day 2: 9.9.2023 Snapkis carseat has warranty & service after sale if anything can just contact them. Make it easier to deal with knowing there's a whole team ready to help.

Day 2 (6/9/2023) Hi theasianparent..🥰 meet again..stiap hr sy bukak utk tgok prkmbangn my baby ...tq sbb buatkn sy gmbira bila dpt tgok prkmbgn tntg bby dr asianparent..

Hari 1: 5 september 2023. Semoga ada rezeki anak. Terima kasih theAsianparent Malaysia. Platform yang memudahkan saya mencari maklumat mengenai ilmu berkaitan kekeluargaan.

Day 1, Saya sudah follow instagram asianparents Terima kasih asianparents sebab memberikan peraduan yg bnyak untuk kami sertau..smoga ada rezeki untuk saya dan baby...

Semoga ade rezeki anak nanti. Platform asianparent mmg terbaik. Setiap hari sy dpt melihat perkembangan anak saya. Doakan baby sihat sepanjang kehamilan sy. Amin ❤️