Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Day 1 - 6/9/2023 Terima kasih theasianparent sebab membuat aplikasi yang berguna ini, ia dapat membantu saya menambah ilmu mengenai kehamilan. Semoga ada rezeki untuk baby. Amin

Hari 1, 6 Sept 2023 Semoga diberi rezeki untuk anak saya yang akan berusia setahun bulan depan. Keselamatan itu penting bagi bayi dalam kenderaan yang bergerak. terima kasih TAP!

Day 6 (14/09/2023) Thank you the Asian Parents sbb berjaya membuatkan sy aktif membaca dlm apps ni. Info yg sgt berguna dan amat menarik untuk dibaca dan diamalkan. Tahniah 👍

Hari 6 12 SEPTEMBER 2023 Thankyou theasianparent . Aplikasi ini sngat bermnfaat utk sy . Sekarang tgh pregnant no 2 . Harap ada rezeki baby 1st saya yg berusia 9bulan 12 hari😇

Hari 5 - 12/9/2023 Terima kasih theAsianparent sebab banyak memudahkan urusan bakal² ibu dan parents. Moga apps ini semakin bertambah manfaat buat ibu² dan parent diluar sana.

Hari 2 - 10 September 2023 Saya harap ada rezeki baby nak dapat carseat percuma dari theasianparent, terkilan masa mohon mycrs kerajaan tak dapat tebus sebab da cukup kuota 🥹

Hari 3 : 08 Sept 2023 Minggu 18 Assalamualaikum anak mami, Sihat² terus ya dalam perut mami 🥰 Semoga ada rezeki baby d setiap contest yang kita join ya, Insyaallah amin 🤲

Terima kasih theasianparent kerana memberi peluang kepada saya untuk mendapatkan banyak info berguna dan membantu saya dalam melatih diri menjadi seorang ibu yang penuh bersedia.

Hari 7 : 11/9/2023 Done follow IG; theasianparent_my Dan snapkis_my Done check-in TAP, saya sudah log masuk secara berturut-turut selama 7 hari dari 5/9/2023 sehingga 11/9/2023.

hari 1 7september first baby lagi saya guna kan plaform dari theasianparents kerana membantu saya mengetahui tarikh due yang tepat..minggu kehamilan yang tepat dan banyak lagi..