Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Day 1 . 5/9/2023 Bismillahirahmannirahim ,Harap ada rezeki anak saya yang bakal dilahirkan . Saya suka theAsianParent app ni kerna banyak segala panduan dan ilmu saya peroleh dari sini . Dari ketika perkembangan dari janin lagi dah dapat banyak info sehingga anak dilahirkan . Sangat bermanfaat untuk ibu ibu yang baharu dan jugak dapat pandangan pendapat dari ibu ibu yang lain jugak . Kita berkongsi sesama sendiri tentang segala . Dan saya berterima kasih sudah menwujudkan app ni untuk ibu ibu ❤️❤️❤️

Day 1 ( 7 September 2023 ) Done follow ig theasianparent ❤️ Semoga ada rezeki menang carseat daripada the Asian parent dan Snapkis untuk baby saya 🤲🏻 Apps ni dah banyak membantu saya since pregnant until now baby berusia 3bulan . Everyday apps theAsianparent akan update tentang perkembangan anak dan kemahiran yang boleh dilakukan pada umur sedemikian . Its very helpful . Semoga theAsianparent dapat memberi manfaat dan pengetahuan yang lebih lagi kepada ibu muda diluar sana . Thankyou theAsianparent ❤️

1y trước

Day 2 ( 8 September 2023 ) Semoga ada rezeki uwais anaqi 🤍

Hari 2: 6/9/2023 Alhamdulillah. Asianparent Malaysia menjadi apps pertama saya download bila tahu saya pregnant sampai dah ada baby. Teruja nak tahu perkembangan baby setiap hari. Tak lupa banyak menu resepi yang menarik dengan apa yang boleh makan n tak sepanjang pregnant sampai menyusukan baby. Paling best bila ada soalan, mommies lagi bagi jawapan yang sangat supportive berdasarkan pengalaman masing². Terima kasih Asianparent Malaysia ♥️ First time mom 26 hari pantang. Ig: nuraqilahhamdan_

Hari 1-7 September 2023 Atas Saranan dari sahabat handai terus download apps Asian parent masa mula2 tahu dah pregnant … Best sangat sebab banyak maklumat2 Yang sangat2 berguna dari sepanjang mengandung sampailah melahirkan…. Beli2 barang Kosmetik pun cari Kat apps nie untuk product Yang sesuai . Banyak sangat tips Yang baik Dan berguna lagi3 untuk first parents mcm saya. Asian Parents memang terbaik. Terima kasih sebab menghasilkan Apps Yang menyenangkan para parent seluruh Asia ..🤗🫶🏻

Pada Hari Pertama -7/9/2023 Alhamdulillah dengan ada nya apss TheAsianparent ini saya dapat banyak ilmu pengetahuan tentang kehamilan dari first day saya mengandung sampai ke harini saya . Lagi pula saya pertama kali jadi ibu,saya dapat banyak benda penting2 di dalam apps ni.TheAsianparent jugak dapat membantu melihat perkembangan baby dari semasa ke semasa.The Asianparent juga ada menyediakan pelbagai aktiviti yg kita boleh ikuti . Terima kasih theAsianparent Malaysia kerana mewujud kan apps ni.

Hari 1. 7 September 2023 (Khamis) Dengan platform theasianparent banyak membantu saya untuk lebih peka dengan perkembangan anak2 saya. Banyat manfaat yang saya dapat melalui platform theasianparent ini. Saya telah menggunakan platform ini dari umur anak saya yang pertama dari dalam kandungan lagi. Dan masih meneruskan menggunakan untuk anak saya yang kedua yang sekarang akan berumur 1 tahun tidak lama lagi. Saya berharap ibu2 lain jugak dapat bermacam2 manfaat dengan menggunakan platform ini. 😘

Hari 1 - 9 September 2023 Tahun 2023 bulan 8 kami dikurniakan cahaya mata pertama kami setelah 6 bulan bernikah. 😭 Bulan 8 juga adalah bulan kelahiran en. suami. 😍 Alhamdulillah, dapat rezeki anak awal. Dengan adanya aplikasi TheAsianParents, semua kegiatan dan info yang saya perlu tahu lengkap disini. Hari² saya buka aplikasi ini untuk mengetahui dan belajar tentang banyak perkara mengenai kehamilan. Saya berharap, dapat lagi berita baik dengan memenangi carseat yg sangat kami perlukan.

Bismillah..hari 1 log msuk..8/9/2023.sy mula mengikuti aplikasi TheAsianparents ni dari kandungan pertama,kedua dan yg ketiga skrg ni.Wlaupun kandungan 1&2 sblom ni sy belum menjadi seorang ibu kerana keguguran tetapi aplikasi ni sngat berguna buat sy.Byk maklumat yg sy perolehi,maklumlah first mom kan.Sy boleh bertanyakn tentang masalah kandungan sy,atau berkongsi apa2 perkembangannya. Semoga aplikasi ini dapat dimanfaatkn juga buat bakal2 ibubapa diluar sana.Terima kasih TheAsianparent💜

Hari 1 : 7 September 2023 (Khamis) Tahun 2021 follow TheAsianParents untuk baca info-info sepanjang mengandung, tapi tiada rezeki kerana keguguran di usia kandungan 8 minggu. Tahun 2022 teruskan follow, tapi tiada rezeki juga kerana keguguran di usia kandungan 8 minggu. Bulan 2/2023 mengandung lagi keguguran juga di usia kandungan 8 minggu. InsyaALLAH, sekarang mengandung 7 bulan. Semoga ada rezeki zuriat ke-3 buat saya. Aamiin. Banyak info berguna di sini. Suka tengok perkembangan baby.

Hari 1 5 September 2023 Hai.Selamat petang.Semoga ada rezeki anakanda saya untuk memenangi car seat dari The Asian Parent. Sejak saya disahkan mengandung aplikasi ini menjadi pilihan pertama saya untuk mencari segala maklumat sebagai bakal ibu.Seterusnya,dalam tempoh berpantang dan selepas menjadi ibu untuk putera sulung banyak tips yang sangat berguna diperoleh melalui aplikasi ini.Terima kasih The Asian Parent dan teruskan berkongsi maklumat yang bermanfaat untuk ibu bapa di luar sana.