Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 1 : 5 September 2023 Semoga ada rezeki utk anak ibu REEZ MIKAEL MUHAMMAD APP Asian Parent byk membantu sy menjadi ibu yg lebih baik kepada anak sy yg ditunggu selama 6 tahun❤️

Hari 6, 17 September 2023 Cabaran #CheckInTAP7hari AtheAsianparent Snapkis "Jangan terlalu berusaha menjadi ibu yang SEMPURNA. Tapi berusahalah untuk menjadi ibu yang selalu BAHAGIA."

Hari 6 - 13/9/2023 Currently, dah masuk 2nd trimester. Alhamdulillah.. dengan theAsianparent saya dapat track pembesaran bayi saya dengan lebih terperinci. Terima kasih theAsianparent.

Hari 2, 07/09/2023 That's really great.. I dapat baca banyak info for baby.. Bertambah ilmu pengetahuan dan kemahiran dalam penjagaan baby.. Moga rezeki baby dapat memenangi hadiah....

Hari 2, 7 September 2023 Menggunakan TheAsianParent apps, saya boleh check makanan yang bagus dan tidak bagus untuk ibu hamil. Terima kasih TheAsianParent. Semoga ada rezeki 🤲🏼

Hari 1- Alhamdullilah setelah 2 kali keguguran , pada bulan kemerdekaan Tuhan telah mengizinkan saya untuk mengandung anak sulung kami..Doakan kandungam saya selamat dilahirkan..Aminnn

Hari 1- 7 September 2023 This apps help me a lot. Sebab this is my first pregnancy and im 22weeks now. Banyak sharing & tips dari mommy2 yg banyak membantu saya. Thanks a lot🫡🫡

Day 1 : 6/9/23 Experiencing motherhood for first time. Terima kasih byk byk sbb I know what’s primid pon belajar dr app ni. Lebih relevant to our Malaysian. Tq for thinking of this !

alhamdulillah. Theasianparent banyak membantu saya dalam melihat perkembangan bayi . saya banyak dapat ilmu dan info2 yang berguna tentang kehamilan . terima kasih Theasianparent 😍

HARI 1, 6 SEPTEMBER 2023 Terima kasih TheAsianParent bagi info yang penting & berguna sejak anak didalam kandungan sehingga dilahirkan dimuka bumi ini.semoga ada rezeki buat kami.😊