Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 1 (7/9/20233) 🤍 untuk kelahiran bakal anak kedua. semoga menjadi rezeki anakku sayang 🤍 aplikasi yang ramah pengguna ini menjadi medan saya sebagai ibu untuk menimba ilmu dan sentiasa "up-to-date" berkaitan kehamilan dan tumbesaran anak pertama saya. terima kasih theasianparents.

Hari 1 ..( 5 september 2023 ) Semoga ada rezeki baby saya yg first akan dilahirkan pda tahun depan . Terima kasih theAsianparents kerana apps ini memang terbaik atas info2 yang bermanfaat utk saya & ibu2 yg mengandung sperti saya 😍. I lovee ittt .. byk sgt ilmu2 yang dpt dlm apps inii ..

Thank u @theAsiansparent.. Dari anak 1st saya sampai anak ke 3 saya guna aplikasi ni.. Sangat membantu saya Sebab dulu takde pengalaman @theAsiansparent semua ada, boleh cek semua apa yang tak boleh makan dengan apa yang tak boleh buat 😊 denang boleh berkawan dengan ibu2 lain 😁😊

Hari 2 (6 september 2023) Hari ni ada terbaca post ibu yg kehilangan kandungan, cuma ingin share kata2 ni utk jadi semangat kita semua ‘"Merelakan segala yang hilang dan pergi. Berarti membuka pintu bagi yang lebih baik dan baru. Dunia ialah aliran ujian, jangan berhenti memaknainya.”

HARI 1 (06 September 2023) I’m so glad that i found this apps and use it as a first time mom. There’re many useful information, tips and guidelines for mommies out there including myself. I can learn from articles/sharing from experienced mommies through this apps. Thumbs up! 👍🏻

Hari 1 : (6/9/23) Terima kasih theAsianparent, dengan adanya apps nu pelbagai ilmu yang saya dapat pelajari, info info yanh deberi sangat sangat berguna dan membatu saya seorang ibu yang sedang hamil untuk tahu tunbuh besaran anak didalam kandungan. Semoga ada rezeki untuk anak saya 😍

Assalamualaikum Day 1 8/9/2023 Terima kasih theasianparent banyak membantu saya dari awal kehamilan hingga ke hari ini 35 weeks 5 day . First mom , from zero to banyak sangat ilmu yang saya dapat dalam ni . Semoga rezeki saya , baby dan suami untuk dapat car seat free ini ❤️🤲🏻

Hari 4 ✨ 08/09/2023 Hello semua.. ini hari ke 4 saya checkin 🤗 selalunya kalau masuk apps ini, saya cuma baca-baca tips dan info penting. Sekarang.. sejak sertai peraduan ini, rajin pula tinggalkan komen. Apa-apa pun.. TheAsianParents sentiasa membantu saya. Terima kasih 🥰❤️

Hari 4: 8/9/2023 Alhamdulillah. Setiap hari sentiasa ada info baru yang dikongsi oleh Asianparent. Kadang benda tu jadi persoalan buat kita as new parents. Tapi, Asianparent bantu kita dengan jawapan2 yang sangat membantu. Terima kasih Asianparent Malaysia 🥰🥳 Ig: nuraqilahhamdan_

Hari 6 : 13/9/2023 Banyak perkara yg saya sudah baca dan fahami dan juga belajar serba sedikit serta terapkan, semuanya info dari theAsianparent apps. Terima kasih beri platform utk kami belajar ilmu bersama. Terasa seperti terjaga dgn membaca artikel yg berilmu dari theAsianparent🤍