Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 4, 08/09/2023 Sepanjang pregnancy banyak sangat persoalan yang dapat terjawab sejak adanya theAsianparent. Membantu first mom to be seperti saya. Banyak lagi manfaat lain dalam satu apps. Tahniah theAsianparent! Terima kasih juga buat Snapkis untuk peraduan ini. Semoga ada rezeki saya untuk menang baby carseat ini untuk kandungan saya.

Hari 6 12.09.2023 Thanks a lot to #theAsianParents sbb sentiasa menjadi rujukan utama saya , byk ilmu dan info yang saya dapat dan pelajari serta idea aktiviti yang boleh dilakukan bersama anak dirumah , sebelum tido saya akan buka apps #theAsianParents untuk mencari maklumat dan bahan rujukan .. Terima Kasih #theAsianParents #checkinTAP

Hari 1, 09/09/2023, (sabtu) ❤️ Terima kasih kpd #Theasianparent menjadi tempat rujukkan pertama saya bermula awal kehamilan saya dn memandangkan ini adalah kehamilan pertama saya dn banyak ilmu & pengetahun di App #Theasianparent saya dapat. Semoga ada rezeki carseat ini untuk anak pertama saya 😊.. #terima kasih #Theasianparent

Hari 7, 18 September 2023 Cabaran #CheckInTAP7hari AtheAsianparent Snapkis "There is no one perfect way to be a good mother. Each situation is unique. Each mother has different challenges, different skills and abilities. And certainly different children. What matters is that A Mother Loves Her Children Deeply - Elder M. Russell Ballard"

Hari 6 14/09/2023 Saya sekarang 36week. Tinggal beberapa week untuk sampai ke due date. Semoga dipermudahkan urusan. Dan semoga semua mommies dipermudahkan urusan. Dengan ada theasianparents, saya dapat berkomunikasi dengan mommies yang lain. Dan juga saya dapat bertanya pelbagai soalan berkenaan kehamilan saya. Thank you theasianparents

HARI KE 2 9/9/2023 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM Terima kasih theAsianparent Malaysia kerana memudahkan bakal ibu bapa mengetahui ilmu pengetahuan yang berguna tentang kehamilan, penjagaan makanan sewaktu kehamilan dan banyak lagi .... Semoga theAsianparent terus menjadi platform yang memberi manfaat kepada ibu bapa sepanjang masa🥰❤️

Hari 5 (9/9/2023) Terima kasih The ASIAN Parent kerana memberi banyak info yang bermanfaat kepada ibu-ibu mengandung terutamanya kepada saya. Banyak tips dan ilmu yg boleh digunakan bermula dari fasa kehamilan hingga membesarkan bayi dengan baik. Semoga ibu-ibu yang menggunakan apps ini berjaya menjadi ibu yg terbaik untuk anak2.. 🤗

Hari 4: 8 September Today marks the fourth day joining the contest. Hari2 dapat info dari apps ni regarding baby. Alhamdulilah sangat bermanafaat dan membantu. Saya dapat rujuk dan mencari penyelesaian untuk masalah saya hadapi. Semua perkara baru. Harap dapat trus sama2 berkongsi maklumat untuk si kecil anda ❤️ #CheckInTAP 7 Hari

Hari 3 (7/9/2023) Terima kasih The ASIAN Parent kerana memberi banyak info yang bermanfaat kepada ibu-ibu mengandung terutamanya kepada saya. Banyak tips dan ilmu yg boleh digunakan bermula dari fasa kehamilan hingga membesarkan bayi dengan baik. Semoga ibu-ibu yang menggunakan apps ini berjaya menjadi ibu yg terbaik untuk anak2.. 🤗

Hari 2 (6/9/2023) Terima kasih The ASIAN Parent kerana memberi banyak info yang bermanfaat kepada ibu-ibu mengandung terutamanya kepada saya. Banyak tips dan ilmu yg boleh digunakan bermula dari fasa kehamilan hingga membesarkan bayi dengan baik. Semoga ibu-ibu yang menggunakan apps ini berjaya menjadi ibu yg terbaik untuk anak2.. 🤗