Baby Syurga

Seronok duk follow group ni bljar mcm... Apakan daya xda rezeki.. Sy bru lpas miscarriage pg tdi. Alhamdullilah dah settle operations.. Sbb sakit n drh msh ada dlm rahim.. So doctor tolak dewan bedah utk cuci.. Full bius.. Sedar2 dah kluar dewan bedah.. Alhamdullilah sakit skit kat rahim.. Bru lpas cuci kan.. Pengalaman x dapat dilupakan.. Bby bru 10 weeks dgn mama.. Xpa la InsyaAllah da rezeki lain... Mohon jasa baik semua doakan sy cpt shat n ada rezeki bby lagi nanti.. Klw ada yg nk share tips pantang share la yea.. #firstbaby #10weeks #anaksyurga #muhammadramadhanrizqin #alfatihah

50 Các câu trả lời

In shaa Allah ada rezeki lagi lepas ni.. Biasanya lepas kguguran atau bersalin rahim kita subur.. So jgn risau ik. Bnyakkn berdoa

Pantang elok2.. in Sha Allah ada rezeki selepas ni kak.. takziah atas kehilangan.. semoga akak sihat seperti sediakala..

Hari Jumaat yg mulia. Tabah ye sis. Moga Allah tetapkan yang lebih baik pada masa akan datang. Don't give up 🤗

Takziah sis....sy pun pernah alaminye.. semoga ada rezeki sis lepas ni... bnykkan rehat ye..😃

insyaallah ade rezeki lagi nanti. Bahagia org, d dunia sementara tapi bahagia sis d syurga menanti.

sy miscarriage bulan 3 hari tu.. dan sekarang pregnant balik.. harap2 awak pun sama nanti..

5y trước

Aaminn.. Alhamdullilah rezeki

Alfatihah utk anak syurga.. smoga sis kiat n tabah in shaa allah ada rezeki lgi baik slps ni 🙂

X ape saya doakan agar puan dikurniakan dan diberi peluang lagi untuk menjadi seorang ibu . Amin

Ini panduan untuk berpantang selepas keguguran: https://my.theasianparent.com/pantang-selepas-keguguran

5y trước

Tq sharing

Salam takziah... tabah kan hati ya.. doakan semoga awak dipernudah kan segala nye... amin