Tanya Pendapat

Hai mommies, just nak tny sy missed period dlm smggu lbh.. Cek upt double line.. Then msuk 5weeks 2 days punggung terasa sakit belah kanan.. Bangun keesokkan hari msa nak mandi ada bleedings yg agak bnyk.. Igtkn skli tp darah msh trus discharged.. Ptg jumpa doc n dia try scan, xda jumpa kantung baby just ada sedikit line yg menampakkn ada pdarahan dlm rahim.. Dr buat upt smula tp msh double line.. Dr ckp tggu 2 more weeks utk follow up.. So, sy pernh kguguran skli thn 2017 dlm 8weeks.. Persoalan d sini, sy pregnant ke x? Upt positive tp rahim msh tebal dan xde kantung baby pun??

1 Trả lời

Klau ikutkn awal lgi 5weeks tu mommy. Sya prnah scan 5weeks 5days tpi xde kntung & heart beat tpi upt double line. Then dktor suruh scan semula slps 3/4 mggu. Sya scan blk msa week 10 alhamdulillah dh nmpk kntung dgn baby siap dpt dgr bunyi heart beat dia.

5y trước

Oh yeke.. So, kalau ada bleedings its ok ke mommy? Hopefully yg ni mjadi.. Msh trauma lg dgn yg second berhabis duit bagai last2 doktor ckp xdpt slmtkn😢