BOLEH TAK IBU MGDG MAKAN VITAMIN C 1000MG BRAND 21ST CENTURY . YANG CHEWABLE.

7 Các câu trả lời

sy doktor mmg minta beli tmbh vitamin 1000mg utk tambahan. sbb perlu tukar makan maltofer dalam tu tk ada vitamin c. katanya brand apa2 pun ok. sy makan blacksmore

yg chewable selalunya ada additional sugar. better cari yg jenis tablet/capsule/powder masam tu. dose tu okay je, make sure minum air banyak.

yang tu tak silap saya glukosa die tinggi..tak disarankan melainkan vitamin klinik dulu telan baru dos lain

3t trước

ok sis tq info nya🥰🥰

Dlm prenatal vitamin dh ada vitamin C.. x perlu pn ok..tp klu nk juga tnya doctor, tkut overdose

3t trước

okay noted sis tq ya ,🥰

kena refer dr dulu sebelum nak ambil apa2 supplement walaupun hanya vit c

Sis try vitamin pregnancy blackmore

tak boleh tinggi sangat tu bahaya

3t trước

okay . makasi info