Bolehkkah bun awal mpAsi 6 bulan d kasih labu kuning?

10 Các câu trả lời

labu kuning itu labu parang bukansi?katanyaa masuknya ke sayur, sedangkan kalo karbo itu kabocha,aku jugaa masih cari tau tentang 2 spesies ituu🤔susah untuk dibedakan

labu kuning apa butternute? boleh kok kl butternute.. aku pun dr 6bln dh makan labu kuning buttunute pumpkin

boleh bund' ,kentang juga boleh d atas nya taburin sama suwiran ikan aja Bund' biaraada protein ,

boleh bun, asal menunya lengkap. ada prohe, prona serta lemak didalam campurannya.

boleh kalo ada campuran proteinnya.. jgn menu tunggal ya Bun.. kalorinya dikit

labu kuning tok? utk cemilan boleh,kalo awal mpasi ya menu lengkap..

boleh.. labu kuning, dtmbah protein hewani dan lemakny juga yah bunda

aku belum pernah coba si, tapi jadi pengen coba kok ya hehe

jangan tunggal ya bu, menu lengkap kasih lemak tambahan

boleh tp campur protein, lemak, karbo yah, jangan labu doang.

3y trước

sayur bu