?

Sepatutnyee tarikh period 12.12 . Tapi pagi tadi saje laa gatal tngan nk cek upt sebab ahad lepas macam kluar spotting . Alih2 double line . Alhamdulillah syukur Ya Allah . Setahun tunggu ? . 13.01.2020 ni doct bgi tarikh utk scan . Doakan saye ??? .

?
115 Các câu trả lời

Alhamdulillah semoga d permudahkan dan sihat2 sis

Waaahhh.. alhamdulillah.. tahniah.. 👏🏾👏🏾

Waaa ni lgi surprise ni 😍😍 Tahniah sis 👏🏻

5y trước

Terima kasih

Alhamdulillah tahniah sis😍😍😍🤲🤲

Alhamdulillah, tahniah ! Jaga kesihatann ...

salam mommy . keluar spotting bpe hari mom ?

alhamdulillah.. tahniah.. dh brp week?

5y trước

Saye last period 15.11 . Tadi saye g jumpa doct utk double confirm . Tapi belom scan . 13.1.2020 baru g scan . Awak jumpa je doct . Cakap nk buat upt . G klinik kesihatan .

alhamdulillah, tahniah 🥳

Alhamdulillah..tahniah sis..jga diri..

alhmdulillah.. rezeki.. tahniah.. 😊