Lari kiraan

Alhamdulillah dah scan tadi and lari kiraan 3minggu.. so skrng saya bru 5minggu 5hari..kalau ikut tarikh period tu jdi 8minggu..jadi takut sangat tadi berdebar semua ada huhu but alhamdulillah dah nampak kantung and ada fetal pole😭 nangis juga ler terharu doc cakap rezeki saya lekat 2hari sblm tarikh period..alhamdulillah syukur doakan saya semoga dapat menjaga sehingga bersalin 9b10h amanah allah utk keluarga kecil saya..aminn #firstbaby #5week5day

Lari kiraan
12 Các câu trả lời

sama mcm sya kli ke 3 kena mcm nie tarikh lari...klau ikut period msa scan dh 10 weeks tpi dpt 8 weeks...repeat scan lpas 2 mnggu alhamdulillah bby mmbesar ikut yg scan dlu dh jdi 10.weeks...skrng dah 25 weeks 🥰🥰🥰

3y trước

insyallah smpat...sbb time raya tu baru 38 weeks...jnji lepas raya firts sudah 🤣🤣🤣

Sma lh sis, sya pun sma lari 2minggu, sbenarnya 10minggu 5 hri, tpi doktor scan blik 8 minggu, sbb katanya bby kecik lgi, tpi sya bersalin ikut due lma, bukan due bru doktor bgi, bby pun sihat skrng dh msuk 4bulan

3y trước

Alhamdulillah

sama la sis...saya pun larik kiraan ... ovulasi berlaku lambat....last period 11/12 ... sepatutnya dah 7 ke 8 minggu sekarang ni.

3y trước

x bleh nk join

doa kn sy juga ye sis..esok jumpa doktr nk scan balik...minggu Lps scan npk kecill sngt...smoga dipermudahkn smua urusan Kita 🤲

3y trước

Semoga dipermudahkn sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Alhamdulillah tahniah utk awk dan pasangan ☺️. Btw blh sy tahu bila 1st date period awk sblum pregnant ni ya?

Sis scan time ni nampak kantung tu scan kt abdomen or scan vaginal ?

3y trước

Aminn thankyou😉

alhamdulillah ❤️ semoga dipermudahkan segala urusan puan

sama sis saya sepatutnya 11 minggu tapi bru 9 minggu

apa tanda² awak prgnant ye?

3y trước

Rasanya tak ada tanda sebabnya saya lasak but lpstu start alahan muntah2 je

syukur alhamdulillah