NORMAL KE ADA SPOTTING PADA 5MINGGU 5HARI?

hi mommiess, harini kandungan saya 5minggu 5hari. tapi pagi tadi check ada spotting brownish gitu. takda bau. tak sakit. tak gatal. normal ke perlu check doktor ya? cumanya curiouss je kenapa keluar gitu? check upt everyday sebab tak scan lagi, Alhamdulillah pekat betul double line tu. tunggu 6minggu keatas baru plan nak pergi. doakan kandungan saya dalam keadaan baik :)

6 Các câu trả lời

better pergi check sis. saya awalnya masa 5weeks spotting brownish macam tu. pergi hospital doctor pantau scan dalam 2 minggu sekali macam tu. lepastu spotting berlarutan sampai 10weeks. Masa 10weeks doctor cakap missed misscariage. Dan saya misscariage masa 11weeks tu secara natural tanpa dnc.

update: alhamdulillah. dah check dekat clinic. doktor scan alhamdulillah ada kantung. lagi 2 minggu kena dtg untuk scan lagi. doktor prescribe ubat kuatkan rahim. dah tak bleeding. doakan semoga kandungan saya dalam keadaan baik :)

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding. segera jumpa doctor ya. kalau awal2 tremister dikira ancaman keguguran

x normal sis.. 5 mggu 5 hri da bley da tu peg scan kt swasta.. ckp ade spotting..

g swasta awak , diorg akan bagi ubat untuk kuatkan beby tuu .. jgn biar ..

pergi cek