Ujian Allah SWT

Seninggu sebelum saya patut g hospital saya saja scan d swasta sebab saya yakin anak saya ada! Dan Alhamdulillah masa scan dan nampak janin. 3 kali scan d KK tak nampak . Dan tiba tarikh g hospital , scan balik , janin dah hilang , kantung pun tak membulat 😢😭 Kenapa ya . Sampai sekarang takda turun darah lagi. Stres sangat rasa jadi macamni 😔😔#firstbaby

3 Các câu trả lời

Skrg mcm mana puan?

3y trước

Saya dah cuci bulan 2 tu hari. Mmg kandungan xjd. Tgu jatuh sndri xnak jatuh jgak. Takut membusuk so kena cuci rahim.