Hi Nak Scan Di Klinik Siti Denai Alam

Hi Semua, Tadi pergi scan dekat Klinik Siti Denai Alam. Doctor cakap 60% baby girl tapi saya masih keliru sebab first baby setelah 6 tahun kahwin. Tak pandai nak tengok. Hehe.. tapi teruja sangat masa scan tadi. Pujuk baby suruh tunjuk juga ? Betul ke baby girl?

Hi Nak Scan Di Klinik Siti Denai Alam
33 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. Akhirnya penantian 6tahun berhasil juga. 😍😘

btul la tu girl . kalau x celah peha tu. nmpk nonet dgn batu mcm anak sy .

Tgk mcm girl tp mana2 pn xkshla jji mom n bby selamat sehingga bersalin

Haah, betul sis. Baby girl. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Kita geng!! 2nd scan baru dia tunjuk. 😄😄

Congrats! Btw dah berapa weeks?

5y trước

Thank you dear..Esok nak masuk 18 weeks dah.. mula2 takut tak nampak.. hehe

Hai sis nak tanya kenapa gbr ultrasound tu tahun 2019?

1y trước

Betul…hahha baru i nampak😅

Girl ni. Klu boy msti nmpk pistol tgh2 tu

Sy pun mcm ni. Burger comel. Hahahaha

Girl..ank pertama sya pon mcm tu..