Hi Nak Scan Di Klinik Siti Denai Alam

Hi Semua, Tadi pergi scan dekat Klinik Siti Denai Alam. Doctor cakap 60% baby girl tapi saya masih keliru sebab first baby setelah 6 tahun kahwin. Tak pandai nak tengok. Hehe.. tapi teruja sangat masa scan tadi. Pujuk baby suruh tunjuk juga ? Betul ke baby girl?

Hi Nak Scan Di Klinik Siti Denai Alam
33 Các câu trả lời

Mcm girl..insayallah..moga dipermudahkan..sy scan 38w bru nampak girl...ni ngah tggu hari baby nak keluar..😁..memang berharap girl sbb lau 5org anak sy idup semua lelaki..😅

Tahniah! Setelah 6 tahun menyemai cinta, akhirnya berjaya. Kalau bby boy.. tgh2 tu nampak penis dia.., so kalau nmpk clear mcm tu.. biasanya girl

5y trước

Thank you sis.. 😻😻 lama juga sy tggu.. 6 tahun Alhamdulillah..

Sebab nmpak dia terkangkang tu. Nampk paha 2 dengan punggung 🤭time saya scan pun macam tu jugak. Alhamdulillah keluar betul girl

Bestnya dapat tau jantina baby.. sy 3 kali scan x tau jantina apa. Doktor pun x dapat nk tgok sebab baby x nak tunjuk 😂

Saya baby boy isyaallah dua minggu lagi....baby xmaw keluaq.normal...dia nak terjun keluaq out tingkap juga.🥰🥰

Alhamdulillah saya 29hr berpantang dh. baby girl jg.. moga dipermudahkan segala urusan sis. insha'Allah girl tu

Dah bape weeks sis nampak gender baby ni? Bestnya dpt girl. Tp mmg nmpk mcm girl hehe tahniah sis! ❤️😍

haah betul sis...bby girl...sma mcm sya ari tu dktr ckp pun bby girl sma mcm dlm gmbr scan sis nie..

Betul rasanya tu, sbb kalau boy boleh nampak mcm penis, tu rata je so mesti girl. Congrats

Tahniah dpt bby girl.. Sye scan ari tu xnapk jantina.. Harap2 bby girl juga..😁