Upt positive tapi period

Hi semua, Sapa sini ada pengalaman mcm sya atau ada advice utk situasi sya. Sya cek upt positive 28/2, pergi scan pun 28/2. Masatu dr kata rahim kosong takda kantung. Suruh dtg scan balik hujung bulan 3. 6/3 haritu sya sakit perut dan harini 9/3 sya period. Belum pergi cek lagi sbb sekarang tgh travelling urusan kerja. Tahun lepas tarikh yg sama 9/3 sya miscarriage. Berulang kembali ke 😔

1 Trả lời

Kena banyakkan bedrest ni. Apapun berhati, slow motion, elakkan stress, minum air kosong secukupnya, lps selesai urusan kerja, jumpa doktor