period tapi hamil

hai momies... nk tnya, normal ke sy last period 21/3/2023... lps 3 hari period, ada spotting... 30/3 sy cek upt.. naik double line tapi smar2... 2 kali sya cek nak double confirm... harini sya cek upt clearblue yg biasa pnya, naik double line smar2... blum due date period lgi bln ni... ada yg pernah mcm ni dak? #firstmom

4 Các câu trả lời

Sama kes mcm saya,, bru je 8hb-10hb period then keluar spotting coklat je... tpi check upt naek 1 line terang n 1 line samar2... bln 1 haritu bru micarriage bcos of chemical pregnancy. esok bru nk gi klinik check doc. Risau jgak sbb puasa je sakit perut kat bwah tu sgt.

Skrg mcm mna ? Result pstif prgnnt ke sis ? 😍

1y trước

InshaAllah aamiin...

alhamdulillah. jaga diri baik2 ye

1y trước

InshaAllah terima kasih

Cuba pegi scan tengok

1y trước

alhamdulillah +ve