zinc cofer

Hi semua,nak tnya mmg consume zinc cofer ni kita akan muntah ke?pening2?

17 Các câu trả lời

Sy pon mcm tu sis. So apa sy buat sy akan makan zincofer masa nk tidur tu.. Telan dengan air oren dan air masak sikit pastu tidur terus

Sy awal2 takleh makan jugak zincofer nie. Nurse pesan kalau pening n muntah, try minum ngan fresh orange juice atau sunquick w/o gula.

Sy mkn zincofer ni sbelum tido...tak rasa nak muntah ke apa.. kalau pening pun dah sedap tidur haha.. klu pagi2 xleh..mesti muntah..

Try makan zincofer tu dengan minum air oren. Takpon after 2hours meal pon boleh makan jugak. maybe tak rasa mual dah

Sy pun pening kalau makan zincofer ni. Dia punya ion tu kuat sangat sebab tu effect dia sampai pening kepala.

Tips ni berkesan pada saya. Makn masa nak tidur. Makan zincofer dgn jus atau air berperisa macam air oren..

Kalau tak larat nak makan yang tu boleh minta tukar ubat