Zincofer atau acid folic

Hi. Tadi saya pergi kk. Doktor bagi zinc cofer (x sure macam mana eja). Lepas tu saya tanya doktor swasta. Doktor kata tak perlu acid folic dah sbb dlm zinc cofer tu dah ada acid folic. Tp saya tengok level acid folic dalam zinc cofer 1mg je. Agak sikit dari acid folic yang selalu consume (4-5 mg). Tak apa ke cosume just zinc cofer je?

1 Trả lời

mkn zincofer je. xperlu lain dh. zincofer tu dh ckup kuat. certain org xboleh accept.

1y trước

ok sis. tq info