Baby saya tak nak menyusuh

HI Semua,Nak tanya kenapa baby saya tak nak menyusuh yer? Bf or formula pun sama,umur baby saya baru 3 bln anak pertama saya,Sebelum ni tiap 3 jam dia mesti nak susu.Skrg hampir 2 minggu dia susah sangat nak susu.terutama di siang hari.Malam ok sikit.Tapi siang dia langsung taknak susu.kna paksa alih kan perhatian dia baru dia hisap tapi tu la mngkin dia hisap 1oz saja tiap kali menyusuh tu pun 4 5 jam skli.kalau paksa jga dia akan nangis.tlg saya ibu2 yg berpengalaman apa patut saya buat..

1 Trả lời

Nursing strike. Ada check mulut baby?

4y trước

Kalau nak baby kembali susu, paci tu Tak perlu. Dah sedap hisap paci tu. Dah keliru