Alahan awal kehamilan

Hi semua.mintak tips cara nk hilangkn mual makanan teruk. Saya baru 8 minggu blom pegi checkup lg.tp lately saya mmg tak boleh makan or minum even air kosong. Muntah pn perut kosong je. Risau sbb x larat sngt n tekanan darah turun sbb x bleh mkn n minum sngt. Macam mana nk kurangkan mual at least dpt mkn skit jadi lh sbb rse nak pitam n darah rendah.saya ni mmg jnis yg kurus kering dh. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

sis kalau teruk sgt kena g hosp drip air. takut dehydration kesian kat baby tu. cuba lah minum air sunquick sulam mkn biskut jnji mkn

Tanda2 hyperemesis gravidum. Pegi hospital konfirm kena warded masuk air dan ubat ni